X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 1,055.15 lei
AutoCAD Civil 3D

AutoCAD Civil 3D

Aplicatia pentru constructii in infrastructura Autodesk AutoCAD Civil 3D  suporta fluxurile de lucru pentru BIM (Building Information Modeling) prin extinderea valorii modelului.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 13,189.32 lei 12,134.17 lei
-
+
12,134.17 lei Adauga in cos
12,134.17 lei
13,189.32 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Autodesk Civil 3D este o solutie software bazata pe tehnologia BIM pentru modelarea si elaborarea documentatiei aferente proiectelor de infrastructura : drumuri si autostrazi, cai ferate, aeroporturi, retele de alimentare cu apa si canalizari. In constructia de infrastructura,

Civil 3D permite optimizarea proiectelor, reducerea riscurilor datorate omisiunilor sau erorilor si raspunsul rapid la modificari de proiect. Aditional, utilizatorii au acces la functii de proiectare speciale, bazate pe standarde personalizabile, pentru traseele in plan ale drumurilor si cailor ferate, intersectii, parcelari, terasamente, retele de utilitati.

Civil 3D ofera un mediu dinamic si inteligent de proiectare, in care modificarile iterative din proiect se fac cu usurinta – editarea aliniamentelor, a profilelor transversale, picheti, editarea suprafetelor - si sunt propagate si integrate in modelul 3D automat.

Aplicatia lucreaza cu modele 3D inteligente, bazate pe obiecte si informatii structurate in ansambluri si subansambluri, suprafete, trasee, aliniamente sau conducte.

Reabilitarile si reconstructiile de drumuri sunt mult mai usor de proiectat cu ajutorul Civil 3D datorita functiilor de analiza a modelului disponibile, cu liste de cantitati si miscari de terasamente generate automat si functii de optimizare a liniei rosii incluse.

Pentru lucrarile de scurgerea apelor si drenaje Civil 3D ofera functii inteligente ce permit analiza si gestionarea apelor meterorice si a infiltratiilor in terenuri, amplasarea podetelor inecate si a drenurilor in terasamente, dimensionarea canalelor de evacuare a apelor.

Documentarea proiectelor se realizeaza in baza modelului 3D, plansele ce descriu profilul longitudinal si profilele transversale pe tronsoane sunt interconectate, consistente si generate automat.

Autodesk Civil 3D include Dynamo, mediu de programare vizuala cu ajutorul caruia se pot crea scripturi de automatizare a activitatilor repetitive.

Facilitatile de colaborare si partajare a datelor in Civil 3D permit un mediu eterogen de lucru in care echipele de proiectare pot fi integrate pastrand standardele, securitatea si acuratetea modelului. Civil 3D ofera support pentru XREF, DREF, XML, IFC, Esri ArcGIS si format Bentley. Proiectele pot fi integrate in Vault pe servere private sau in cloud Autodesk cu ajutorul BIM 360 Docs sau BIM Collaborate Pro

 

Autodesk AutoCAD Civil 3D

Versiunea 2024 aduce functii noi de conectare a aliniamentelor si proiectare a intersectiilor si nodurilor rutiere complexe cu ajutorul gripsurilor dinamice.

Extensia Grading Optimization, disponibila doar odata cu subscriptia AEC Collection , ofera functii de analiza si proiectare a terasamentelor in baza unor constrangeri de proiect predefinite si genereaza mai multe variante de lucru din care proiectantul poate alege.

Project Explorer, extensie a programului de asemenea disponibila doar in baza subscriptiei AEC Collection, permite proiectantilor sa navigheze, interogheze in mod eficient un proiect si sa creeze rapoarte referitoare la volumul obiectelor din proiect.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp