X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 91.71 lei
Twinmotion

Twinmotion

VISUALIZARE ARHITECTURALĂ 3D ÎN TIMP REAL

Produceți cu ușurință imagini, panorame și videoclipuri standard sau 360° VR de înaltă calitate în câteva secunde! Pentru profesioniști în arhitectură, construcții, urbanism și peisagistică, Twinmotion combină o interfață intuitivă bazată pe pictograme. 

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 1,834.26 lei 1,742.55 lei
-
+
1,742.55 lei Adauga in cos
1,742.55 lei
1,834.26 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Functionalitati Twinmotion

CALITATE INEDITA IN TIMP REAL

Vizualizați și editați scena în timp real la aceeași calitate înaltă ca randarea finală. Twinmotion oferă iluminare și umbrire realistă bazată fizic și include peste 600 de materiale PBR care reacționează la mediul dvs., ușurând astfel aspectul de care aveți nevoie.

FUNCTIONEAZA CU DATELE DUMNEAVOASTRA, PE PLATFORMA DUMNEAVOASTRA

Disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS, Twinmotion este compatibil cu toate softurile BIM și oferă sincronizare directă cu un singur clic cu ARCHICAD, Revit, SketchUp Pro, RIKCAD și Rhino, inclusiv Grasshopper. Importați active din aproape fiecare soluție de modelare 3D prin suport pentru formatele FBX, C4D și OBJ.

USOR DE INVATAT SI UTILIZAT

O interfață simplă și intuitivă face Twinmotion extrem de ușor de învățat și utilizat, indiferent de dimensiunea și complexitatea proiectului sau de experiența anterioară CG. Drag & drop luminile, materialele și recuzita; schimbați anotimpul, vremea sau chiar creșterea copacilor prin simpla tragere a unui glisor.

ADUCE-TI SCENA LA VIATA CU OBIECTE INTELIGENTE

Biblioteca Twinmotion include nu numai recuzite statice precum mobilierul și rocile, dar puteți aduce viața în scenă cu sunete ambientale, personaje umane scanate foto cu animație captată de mișcare, personaje animale și chiar plante cu rezoluție înaltă care se misca în vânt - doar prin drag & drop!

O SINGURA CONFIGURARE, TOATA MEDIA DUMNEAVOASTRA

Creați imagini simple, panorame, videoclipuri standard și imersive la 360 ° și prezentări interactive ușoare partajabile în câteva secunde - toate din aceeași scenă Twinmotion si cu suport pentru cele mai populare căști VR, Twinmotion vă poate duce de la BIM la VR în câteva secunde.

SI MULTE ALTELE...

Setați locația geografică a proiectului dvs. și descărcați un context real din OpenStreetMap. Blocați-vă proiectul în modul „white-box”. Vizualizați etapele de construcție a proiectului. Creați un traseu în doar două clicuri și completați-o cu vehicule în mișcare sau pietoni.

De ce să alegi Twinmotion?

Cu Twinmotion, puteți transforma modelul BIM sau CAD într-o experiență convingătoare în timp real mai rapid și mai ușor decât credeți că este posibil.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Din aceeasi categorie

whatsapp