X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 69.10 lei
AutoCAD Revit LT Suite

AutoCAD Revit LT Suite

Autodesk AutoCAD Revit LT Suite - proiectare 3D/BIM pentru arhitecti la un pret accesibil.

Promotie valabila pana in 31.mai.2024

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 3,454.78 lei 3,385.68 lei
-
+
3,385.68 lei Adauga in cos
3,385.68 lei
3,454.78 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Aceste fluxuri de proiectare ajuta la realizarea si coordonarea mai precisa a proiectelor si documentatiilor. Tranzitia de la CAD la BIM se poate face in ritmul propriu al utilizatorilor, in timp ce acestia continua sa lucreze la proiectele curente folosind instrumentele obisnuite de drafting 2D, totul la un pret accesibil.

AutoCAD Revit LT Suite este un pachet accesibil financiar de aplicatii software ce cuprinde atat instrumente de proiectare 3D (Revit LT), specifice pentru proiectarea in arhitectura, cat si functionalitatile de desenare 2D ale AutoCAD LT.

Autodesk AutoCAD Revit LT Suite include:

Aplicatia de drafting AutoCAD LT va ajuta sa realizati desene tehnice 2D precise. Cu ajutorul instrumentelor puternice de creare de documente, puteti capta concepte 2D ce pot fi editate eficient, reutilizate si partajate cu incredere. Obtineti feedback asupra proiectelor si realizati modificari folosind optiunile de partajare - ce permit o colaborare stransa si o integrare a fluxului de lucru, indiferent unde va aflati.

  • Productivitate: Instrumentele de drafting 2D si caracteristicile imbunatatite ajuta la reducerea actiunilor repetitive si la cresterea preciziei.
  • Compatibilitate: Tehnologia DWG asigura fidelitatea si compatibilitatea datelor, oferind posibilitatea unei comunicari mai precise cu beneficiarii si colegii.
  • Fiabilitate: AutoCAD LT utilizeaza tehnologia aplicatiei Autodesk® AutoCAD®, platforma de proiectare de renume utilizata de milioane de specialisti din intreaga lume de peste 30 de ani.
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp