X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 508.22 lei
Pachet - SketchUp Pro + Enscape

Pachet - SketchUp Pro + Enscape

Beneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu Enscape.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 4,235.21 lei 3,726.98 lei
-
+
3,726.98 lei Adauga in cos
3,726.98 lei
4,235.21 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Pachetul include:

  • SketchUp Pro - licenta valabila - 1 an
  • Enscape Fixed-Seat - licenta valabila 1 an

 

SketchUp Pro

Fara a se adresa unui domeniu specific, SketchUp este instrumentul de modelare al multor profesionisti si pasionati implicati in proiecte de arhitectura, peisagistica, planificare urbana, constructii, proiectanti de mobilier dar si artisti, sculptori, dezvoltatori de jocuri 3D, designeri si nu de putine ori chiar ingineri.
SketchUp este usor de utilizat, intuitiv si in acelasi timp o platforma solida pentru a crea si prezenta modele 3D de calitate profesionala, folosind instrumente de desenare simple dar in acelasi timp de foarte buna acuratete.

ENSCAPE Fixed - Seat

ENSCAPE este aplicatia de tip plug in pentru randari eficiente, simple si rapide, compatibila cu Autodesk Revit, SketchUP, Rhinoceros, ARCHICAD si VECTORWORKS. Redare în timp real și realitate virtuală ce vă aduce explorarea vizuală direct în instrumentele de modelare, astfel încât să vă puteți concentra sa creati, sa proiectati și sa construiti .

Pentru comenzi, informatii suplimentare sau testarea produselor va invitam sa ne contactati completand formularul de mai jos.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp