X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Lands Design

Lands Design

Lands Design este o aplicatie profesionala pentru proiectare si planificare urbanistica, infrastructura verde, sisteme de irigatii, amenajarea terenurilor si proiecte de mediu.

Licenta permanenta

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
Permanenta Single User 3,951.87 lei
-
+
3,951.87 lei Adauga in cos
de la 3,951.87 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Lands Design functioneaza ca add-on pentru AutoCAD, AutoCAD Civil 3D si Rhino.

Functiile oferite de Lands design sunt grupate in urmatoarele categorii importante: modelarea terenului, amenajari, proiectarea sistemelor de irigatii, proiectare parametrica cu ajutorul componentelor Grasshopper, calcule avansate de gestionarea poluarii mediului, documentarea 2D a proiectelor si functii de vizualizare si randare.

  • Modelarea terenurilor

Terenul se importa din fisiere DEM, GIS, harti disponibile pe web  inclusiv cladirile existente unde este cazul, poate fi generat in baza curbelor 3D, a norilor de puncte. Prelucrarea terenului se face cu functii de sapaturi, umpluturi, zonificare, divizare, generare cai de acces. Volumele de pamant si ariile pe care s-au efectuat modificari sunt ulterior disponibile in liste de cantitati.

  • Amenajari si adaugarea mobilierului urban

Sunt disponibile functii de generare a modelelor 3D parametrice pentru ziduri de sprijin, alei, borduri, scari, garduri si o biblioteca extinsa cu mobilier urban de toate categoriile la care pot fi adaugate si obiecte personalizate.

  • Sisteme de irigatii

Lands Design permite amplasarea de sprinklere si conductele aferente necesare proiectarii parametrice a  sistemelor de irigatii. Componentele sistemului si proprietatile lor sunt ulterior extrase in liste de cantitati.

  • Vegetatie

Lands Design ofera o baza de date extinsa cu plante in format 2D/3D ce pot fi introduse in proiect grupate in functie de regiunea geografica, clima, sol si caracteristici (specie, forma, inaltime). Plantele disponibile sunt parametrice si pot fi modificate cu ajutorul editorului din aplicatie.

  • Proiectare parametrica cu functii Grasshopper

Componentele Grasshopper permit generarea obiectelor parametrice, distributia automata a acestora intr-o arie specifica, controlul inaltimii obiectelor functie de suprafata terenului, curbe de nivel.

  • Proiecte de infrastructura verde si gestionarea poluarii cu ajutorul vegetatiei

Lands Design ofera functii pentru proiectarea infrastructurii verzi (gradini verticale, acoperisuri verzi, impaduriri) si calcule de impact asupra mediului in protejarea cu ajutorul vegetatiei contra poluarii excesive, inundatii si valori termice extreme.

Documentarea proiectelor

Aplicatia permite generarea planselor 2D, liste de cantitati care pot fi exportate in format Excel, exportul documentatiei in format pdf.

Functii de vizualizare

Sunt disponibile functii de randare bazate pe Enscape, V-Ray, Twinmotion, functii de printare 3D, capacitati VR.

Colaborarea cu alte aplicatii

Lands Design comunica cu alte aplicatii prin exportul in format IFC si are capacitatea de a conlucra cu alte platforme (Revit, SketchUp, export catre platforme web). Blocuri in diferite formate de fisiere pot fi integrate in bibliotecile existente prin import.

System requirements

  • Windows 10 / 8.1 / 7 SP1
  • AutoCAD 2015 or later (nu AutoCAD LT)
  • Rhino 6 SR31 or later, or Rhino 7 SR13 or later
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp