X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Politica de retur

Serviciul „14 zile drept de retur” este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la CADexpert NET SRL.

Procedura de returnare a produsului 

          – Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data facturii fiscale;

In cazul licentelor de tipul “ELD” (electronic license delivery) confirmarea indeplinirii obligatiilor de livrare de catre Furnizor se face prin primirea de catre Beneficiar a unui e-mail de confirmare din partea producatorului sau a furnizorului privind modalitatea de download (obtinerea kit-ului de instalare) si modalitatea de activare a licentelor pe numele Beneficiarului.

In cazul serviciilor de tipul “Subscription” (utilizare software pe perioada limitata) confirmarea indeplinirii obligatiilor de livrare de catre Furnzior se face prin primirea de catre Beneficiar a unui e-mail de confirmare din partea producatorului/prestatorului de servicii sau a furnizorului privind activarea acestui serviciu pe numele Beneficiarului.;

Produsele software comercializate de CADexpert NET SRL au variante de testare (TRIAL) inainte de achizitie. Aceste variante de licente se gasesc pe site-ul fiecarui producator in parte. Este indicat si incurajam testarea lor inainte de achizitie.

          – Produsul / produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate;

Dupa returnare clientul TREBUIE sa dezinstaleze produsul software si sa stearga orice urma a acestuia. Folosirea ilegala a produselor software va fi pedepsita conform legilor in vigoare din Romania.
          – Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou;
          – In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului;
 

Este de preferat, pentru a nu ajunge in aceasta situatie, sa testati inainte produsul software dorit.
Toate produsele comercializate de CADexpert NET SRL au versiune de testare pentru perioade intre 7 si 30 de zile, functie de producator.
Daca nu gasiti link-urile de download pentru testare va invitam sa ne contactati prin e-mail: office@cadexpert.ro

     Returnarea banilor:

     In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, CADexpert NET SRL se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 7 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.

whatsapp