X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Despre noi

• Domenii de activitate

CADexpert NET ofera solutii software inovative si servicii de implementare, instruire, suport, pentru industria constructiilor,  infatrsuctura, industria manufacturiera, instalatii tehnologice de procesare si industria energetica, utilitati.

• Istoricul companiei

Infiintata in martie 2011, compania CADexpert NET si-a inceput activitatea devenind partener Autodesk. Ulterior si-a extins portofoliul oferind  clientilor sai solutii  de proiectare, planificare si project management in proiecte de infrastructura si constructii, proiecte dedicate industriei de proces si industriei manufacturiere atat pe teritoriul national cat si in spatiul Uniunii Europene. (lista partenerilor nostri oficiali aici)

• Ce oferim clientilor nostri

Suntem o echipa de oameni care inoveaza, gandesc si muncesc in fiecare zi pentru a gasi raspunsuri si rezolvari la orice tip de problema intampinata de clientii nostri. Suntem in fiecare zi deasupra competitiei si la dispozitia clientilor nostri.

• Evolutia financiara

Intr-un context economic dominat de schimbari accelerate si incertitudini, reusim sa pastram intacte cresterea si stabilitatea financiara.

 

whatsapp