X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Autodesk Revit

Autodesk Revit

Revit este un produs software creat pentru BIM (Building Information Modeling). Instrumentele sale puternice va permit sa utilizati procesele inteligente bazate pe modele pentru a planifica, proiecta, construi si administra constructii civile si industriale. 

Adauga la favorite  

Proiectarea dupa model BIM incepe cu Revit

 

Functii noi Revit 2025:

Excavate Toposolid Volume – Obiectele de tip Toposolid pot fi excavate la intersectia cu obiecte de tip Floor, Roof, alte obiecte Toposolid, pentru a crea volumul de sapatura necesara pe amplasamentul unei cladiri. Obiectele de tip Shaft pot crea si ele o excavatie intr-un element Toposolid.

Suprafetele excavate pot deveni gazda altor obiecte (balustrade, plante, copaci, obiecte de mobilier stradal, etc).

Auto Join&Lock Wall – Functia poate fi utilizata automat la desenarea unui perete adiacent cu un perete existent. Nu se poate aplica in cazul peretilor de tip Stacked sau Curtain Wall.

Dupa realizarea imbinarii, cei doi pereti se comporta ca unul singur la insertia usilor, ferestrelor sau alte goluri. Comenzile de mutare sau alte modificari de pozitie vor trata ambii pereti ca pe unul singur.

Wall Wrapping Control – Control in canvas pe straturile de finisaj ale peretilor. Atunci cand configuratia peretilor permite intoarcerea straturilor de finisaj la capetele peretelui sau la deschideri, acestea pot fi editate intr-o vedere de tip sectiune orizontala (plan view).

Shape Editing Snaps – Un nou tip de snap permite referinta la valoarea Z a unui element, ignorand muchiile si punctele interne ale unui contur. Comanda este valabila la editarea unui contur inchis (planseu, plafon, acoperis, goluri in planseu, etc).

Carbon Insight – add-on instalabil in Revit cu ajutorul caruia se poate calcula amprenta de Carbon pentru o cladire. Carbon Insight utilizeaza Autodesk Insight (disponibil in colectia AEC) pentru a genera rapoarte referitoare la amprenta de Carbon a cladirilor functie de materialele de constructie folosite.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp