X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 201.18 lei
SketchUp Pro 2024

SketchUp Pro 2024

3D pentru toti

SketchUp Pro este instrumentul de modelare al multor profesionisti si pasionati implicati in proiecte de arhitectura, peisagistica, planificare urbana, constructii, proiectanti de mobilier dar si artisti, sculptori, dezvoltatori de jocuri 3D, designeri si nu de putine ori ingineri.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 1,676.51 lei 1,475.33 lei
-
+
1,475.33 lei Adauga in cos
3 ani Single User 5,029.52 lei 4,677.46 lei
-
+
4,677.46 lei Adauga in cos
1,475.33 lei
1,676.51 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

SketchUp este usor de utilizat, intuitiv si in acelasi timp o platforma solida pentru a crea si prezenta modele 3D de calitate profesionala, folosind instrumente de desenare simple dar in acelasi timp de foarte buna acuratete.

SketchUp Pro

 • Ofera utilizatorului o suita de programe compatibile cu platformele Windows 64bits si Mac OS Sierra in care se regasesc SketchUp Pro, LayOut, 3D for Visual FX, Style Builder si Extension Warehouse alaturi de biblioteca 3D Warehouse.
 • Aduce o tehnologie de randare complet noua, cu performante imbunatatite si complet compatibila HiDPI. De asemenea, instrumentele de desenare au devenit mai precise, mai usor de utilizat si a fost introdus suportul pentru utilizatorii cu dificultati in distingerea culorilor.

 

Layout

Parte a suitei SketchUp, LayOut este un set de functii pentru cotarea, adnotarea si aranjarea in pagina a vederilor cu ajutorul caruia se realizeaza desenele de executie sau prezentarea modelelor 3D. Desenele realizate cu Layout pot fi exportate catre alte programe CAD in format DWG/DXF.

Fisierele LayOut sunt legate direct de modelul 3D, orice modificare a acestuia este urmata de modificarea vederilor. Fisierele –model pot fi stocate in cloud via Dropbox, Google Drive sau Trimble Connect.

In versiunea 2018, Layout ofera functii native pentru definirea si manevrarea tabelelor de tip BOM, cotele sunt asociative si se modifica odata cu modificarea modelului 3D, iar functia de selectie a textului si a cotelor a fost mult imbunatita.

Un document LayOut poate fi utilizat atat pentru tiparirea de inalta rezolutie cat si pentru prezentarile on screen.

 

 

Extension Warehouse

Peste 400 de extensii ce se integreaza cu SketchUp Pro disponibile utilizatorului continand functii si instrumente pentru randare, desenare, analiza energetica adresand domenii precum arhitectura, scenografia, constructiile, designul interior sau planificarea urbana.

 

3D For Visual FX

Datorita modului intuitiv si rapid in care sunt concepute modelele 3D, SketchUp a devenit instrumentul favorit al programatorilor si dezvoltatorilor de jocuri incepand de la stadiul de design conceptual pana la faza de detaliere complexa.

Folosind plugin-uri disponibile in Extension Warehouse, se pot realiza modele si prezentari pe suport hardware de tip Augmented Reality (AR) si Virtual Reality (VR) incluzand Google Cardboard, Samsung Gear, Microsoft HoloLens si Oculus Rift.

 

Style Builder

Este aplicatia cu ajutorul caruia se pot crea stiluri personalizate de linii ce vor aduce nota personala in proiecte si modele.

Stilurile de linii sunt create pornind de la linii desenate manual pe hartie sau digital cu ajutorul unui program de editare imagini. Odata create, acestea pot fi aplicate pentru toate desenele unui proiect, pot fi partajate cu echipa de colaboratori sau cu intreaga comunitate de utilizatori SketchUp.

3D Warehouse

Continand peste 4 milioane de modele 3D gratuite, este cea mai mare si mai populara biblioteca de acest gen din lume. Orice utilizator SketchUp poate adauga sau utiliza modelele disponibile in 3D Warehouse. Totodata biblioteca a devenit un mod facil pentru producatori de a mentine si publica cataloage de produse disponibile proiectantilor.

SketchUp a creat o retea de dezvoltatori certificati (Certified Content Developers), in scopul de a obtine modele 3D profesionale pentru diferite organizatii interesate

Ce contine SketchUP Pro?

 • SketchUp for Desktop
 • SketchUp for Web
 • SketchUp for iPad
 • SketchUp Viewers
 • Trimble Connect
 • 3D Warehouse
 • Extension Warehouse
 • PreDesign
 • LayOut
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp