X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 45.73 lei
AutoCAD LT 2025

AutoCAD LT 2025

AutoCAD LT, cea mai performanta aplicatie de drafting, este bazata pe instrumente de precizie si colaborarea intre membrii echipei de proiect in scopul obtinerii unei documentatii de cea mai buna calitate.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 2,286.61 lei 2,240.88 lei
-
+
2,240.88 lei Adauga in cos
2,240.88 lei
2,286.61 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Functii noi AutoCAD LT 2025:

  • Smart blocks - Search and Convert – scanarea desenelor si detectia obiectelor ce pot fi convertite in instante ale unui block recent creat, recent utilizat sau existent in biblioteci
  • Hatch – hasurile si culorile de umplere pot fi adaugate in desen fara pre-conditia  unui contur existent
  • ArcGIS Basemaps – acces la fisiere ArcGIS imagini de pe satelit de inalta rezolutie sau aeriene OpenStreetMaps sau Streets.

 

 

 

 

 

Subscriptia AutoCAD LT ofera utilizatorului un mediu de lucru performant si intuitiv pentru realizarea desenelor 2D si a documentatiilor de proiect.

Folosind AutoCAD LT se pot crea, edita si vizualiza desene 2D indiferent de locatia de lucru, din birou sau de pe santier cu ajutorul dispozitivelor mobile sau chiar fara a instala nici o aplicatie, folosind de pe orice calculator varianta web a produsului.

Odata cu introducerea suportului pentru aplicatiile AutoLISP, AutoCAD LT devine cel mai bun program pentru proiectarea, draftingul si documentarea 2D a oricarui tip de proiect din orice industrie. Nenumarate rutine scrise de-a lungul timpului pentru AutoCAD, in format LSP, LSP compilat, Fast-load AutoLISP (FAS), sau Visual LISP (VLX) pot fi folosite in AutoCAD LT in beneficiul utilizatorilor orientati catre mediul de lucru 2D, pentru personalizarea si automatizarea secventelor de comenzi.

Functia Smart Blocks Placement pentru pozitionarea in desen a blockurilor in mod automat folosind algoritmul de invatare de tip AI.

AutoCAD este disponibil inclusiv in mediul web&mobile si permite editarea, vizualizarea sau crearea desenelor din orice locatie fara instalarea nici unei aplicatii. Fisierele dwg pot fi modificate si actualizate folosind doar un browser web. Adnotari, comentarii si mark-ups se pot adauga la proiect independent de locatia utilizatorului.

AutoCAD LT poate accesa ulterior cea mai recenta versiune a fisierelor dwg stocate in cloud, ceea ce deschide drumul pentru integrarea utilizatorilor mediului 2D in proiecte complexe multi-platforma.

Subscriptia AutoCAD LT ofera acces la suport tehnic specializat, acces la versiunile cele mai recente ale aplicatiei si un mod flexibil de a gestiona si aloca licentele catre utilizatori.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp