X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 768.00 lei
BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro (numele vechi BIM 360 Design) ofera un punct de vedere comun asupra unui proiect si capacitatea de a raspunde in timp real la dinamica si diversitatea actuala a proiectelor moderne de constructii.
Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 5,120.03 lei 4,352.02 lei
-
+
4,352.02 lei Adauga in cos
4,352.02 lei
5,120.03 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  
BIM Collaborate Pro este un modul ce ofera proiectantilor din industria constructiilor acces simultan la urmatoarele functionalitati
 • Utilizatorii Revit au acces la Revit Cloud Worksharing si pot lucra simultan pe un model Revit aflat in cloud, pot centraliza si administra toate informatiile unui proiect, indiferent de locatia unde se afla membrii echipei de proiectare.
 • Utilizatorii Civil 3D au acces la Autodesk Collaboration pentru Civil 3D si pot colabora pe un proiect Civil 3D in BIM360.
 • Toti utilizatorii au acces la platforma BIM 360, respectiv modulele :
  • Design Collaboration pentru colaborare intre specialitati (arhitectura, structura, instalatii)
  • Document Management pentru gestionarea centralizata a oricarui tip de fisier aferent unui proiect si colaborarea cu alti factori implicati in proiect (executanti, subcontractori, dezvoltatori, manageri de proiect)
  • Account Admin – crearea si gestionarea conturilor de utilizatori
  • Project Admin – crearea si gestionarea proiectelor, permisiuni si drepturi de acces la informatia din proiect

Modul de lucru cu BIM Collaborate Pro:

Dupa activarea subscriptiei, Autodesk creaza site-ul companiei si va trimite un email catre Contract Managerul desemnat, cu invitatia de a accesa platforma BIM360.

Din modulul Account Admin se creaza conturile de utilizatori pentru membrii echipelor de proiectare.

Cu ajutorul Project Admin sunt create proiectele, se activeaza serviciile Design Collaboration si Document Management si sunt lansate invitatiile catre conturile de utilizatori via email.

Se creaza echipele de proiect pe specialitati : arhitectura, structuri, instalatii MEP. Pentru fiecare echipa de proiect sunt create spatii de lucru individuale si spatii comune pentru partajarea informatiilor.

Membrii echipelor de proiect au control complet asupra modului si momentului in care alte specialitati au acces la proiectul lor.

Design Collaboration ofera mult mai mult decat plasarea unui fisier RVT sau IFC intr-un folder partajat.

Astfel, un timeline de proiect pune in evidenta reviziile unui model si momentul in timp in care au fost realizate. Activitatea fiecarei echipe de proiectare devine trasabila.

Modificarile aparute in model sunt puse in evidenta in mod explicit si jurnalizate.

Se pot crea sesizari si aloca spre rezolvare unei companii sau unui anumit utilizator. Sesizarile facute in cadrul unui proiect sunt jurnalizate si au trasabilitate in timp.

Design Collaboration poate combina modelul architectural cu cele provenite de la structuri si MEP pentru a realiza un hipermodel al intregului proiect.

Hipermodelul ofera un set de functii ce permite navigarea facila chiar si a proiectelor 3D de mare complexitate.

Pentru a vizualiza un hipermodel, utilizatorul nu trebuie sa dispuna decat de un cont de utilizator cu acces la platforma BIM360 Design, fara nici un fel de aplicatie CAD instalata.

Vizualizarea ofera posibilitatea de a examina planse 2D sau vederi 3D din proiect, functii de localizare in model (mini-map), masuratori, sectiuni, interogarea proprietatilor obiectelor.

BIM 360 Collaborate Pro ofera un punct de vedere comun asupra unui proiect si capacitatea de a raspunde in timp real la dinamica si diversitatea actuala a proiectelor moderne de constructii.

Autodesk BIM 360 permite lucrul de acasa usor si eficient.

Beneficiati de preturi speciale la inchirierea de AutoCAD including specialized toolsets, Civil 3D, Revit sau Architecture Engineering & Construction Collection impreuna cu unul dintre produsele BIM 360.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp