X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Autopath

Autopath

Autopath este o aplicatie software care se bazeaza pe AutoCADAutoCAD Civil 3D sau BricsCAD pentru a analiza caile de rulare ale autovehiculelor din cadrul proiectelor de drumuri.

Majoritatea caracteristicilor sunt special concepute pentru AutoCAD Civil 3D si integrate in aceasta aplicatie software, astfel incat sa conlucreze cu obiectele de tip Civil 3D si sa raspunda comportamentului dinamic al acestora.

Durata Mod licenta Editie Pret (fara TVA) Total
90 de zile Single User Professional 1,297.40 lei
-
+
1,297.40 lei Adauga in cos
90 de zile Single User Utlimate 1,426.65 lei
-
+
1,426.65 lei Adauga in cos
1 an Single User Professional 3,454.78 lei
-
+
3,454.78 lei Adauga in cos
1 an Single User Utlimate 3,802.74 lei
-
+
3,802.74 lei Adauga in cos
3 ani Single User Professional 9,330.38 lei
-
+
9,330.38 lei Adauga in cos
3 ani Single User Utlimate 10,269.88 lei
-
+
10,269.88 lei Adauga in cos
de la 1,297.40 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Autopath beneficiaza de avantajele utilizarii AutoCAD Civil 3D.

Utilizatorii de AutoCAD Civil 3D pot modifica usor aliniamentele drumurilor folosind punctele de prindere sau parametrii din Autopath, pentru a optimiza intersectiile, rascrucile de drumuri si sensurile giratorii.

Autopath permite analiza dinamica a vederilor in plan si a profilelor de drumuri si include o biblioteca cu diverse autovehicule care pot fi modificate conform cu cerintele proiectului.

Caracteristici Autopath

Autopath, o aplicatie software specializata in analiza cailor de rulare si simularea conducerii autovehiculelor, poate fi folosita pentru a optimiza circulatia in intersectii, sensuri giratorii, pe strazi inguste, la intrarile in garaje sau pentru a verifica spatiul de manevra si limitele disponibile pentru autovehicule.

Caracteristicile aplicatiei software sunt:

Actualizare dinamica in Autopath

Rezultatele analizei sunt actualizate in mod dinamic, daca unul dintre parametrii caii de rulare, ai aliniamentului sau ai profilului analizat este modificat.

Traseul vehiculului poate fi controlat cu usurinta si in mod intuitiv cu ajutorul grips-urilor si a aliniamentelor din AutoCAD Civil 3D. In acest mod se poate ajusta gradual calea de rulare pentru a verifica daca vehiculul poate sa treaca printr-un set de constrangeri sau limitari impuse. Oricand, se poate schimba tipul de vehicul, iar analiza se actualizeaza automat.

Biblioteca de vehicule cu caracteristici adaptabile

Autopath include o biblioteca de vehicule cu caracteristici adaptabile, structurata pe diverse categorii. Modele noi de vehicule pot fi adaugate, iar modelele existente pot fi modificate in functie de cerinte.

Avand o interfata simpla, utilizatorul poate modifica oricare dintre parametrii vehiculului. Exista si posibilitatea de a genera vehicule speciale (pe perna de aer, tractoare, camioane cu incarcatura agabaritica...), incluzand convoaie multi-platforma.

Contururile vehiculelor obisnuite pot fi generate printr-o procedura simpla si utilizate ulterior in orice tip de analiza.

Analiza verticala a caii de rulare

Analiza pe verticala a caii de rulare in profilele longitudinale este utila pentru verificarea spatiului sau a inaltimii disponibile la intrarile garajelor, pe pante abrupte, etc... In cadrul profilelor sunt indicate limitele de gabarit si suprafata caii de rulare.

Diferite metode de simulare a conducerii vehiculelor

Calea de rulare se poate defini in mai multe moduri. Vehiculul poate urmari aliniamentele sau chiar poliliniile din AutoCAD Civil 3D. Se poate selecta daca axa din fata sau din spate a vehiculului va urmari calea de rulare aleasa in procesul de simulare.

In anumite situatii, cea mai simpla modalitate de a defini calea de rulare este prin ghidare manuala. Acest lucru se realizeaza pur si simplu indicand calea de rulare prin miscarea mouse-ului. Se poate creste sau descreste viteza vehiculului sau schimba tipul de vehicul in orice moment.

Exista si optiunea de a simula mersul inpoi al vehiculului pentru a verifica modul de parcare si manevrele de intoarcere.

Prezentarea grafica si analiza rezultatelor

Prezentarea rezultatelor analizei se poate realiza cu ajutorul unei game largi de rapoarte si grafice. In mod grafic se pot reprezenta fie limitele gabaritice ale vehiculului, fie calea de rulare. Suplimentar, se pot desena traseele pneurilor sau ale axelor rotilor. Graficul cu linia pneurilor vehiculului va arata cu precizie directia de miscare si calea de rulare.

Algoritmi

Toate calculele efectuate in Autopath se bazeaza pe algoritmii aplicatiei software CGS Turning Curves, aplicatie software care defineste, editeaza si simuleaza conducerea de autovehicule si care este utilizata de mai bine de 10 ani de catre proiectantii de drumuri din toata lumea.

Tehnologii de ultima ora

Aplicatia software Autopath a fost complet restructurata si in prezent beneficiaza de tehnologia inclusa in ultima versiune de AutoCAD Civil 3D, avand o buna performanta si stabilitate.

AutoPATH este un produs software de exceptie, stabil si usor de invatat la un pret imbatabil.

NOU in AutoPATH

Hasurare si Transparenta

Functia de hasurare imbunatateste reprezentarea rezultatelor analizei caii de rulare a vehiculului si impreuna cu transparenta devin doua instrumente foarte utile pentru proiectanti. Obiectele de fundal (marcaje rutiere, borduri, trotuare ...) existente in proiect devin vizibile ceea ce da valoare suplimentara analizei de rulare pe orizontala.

 

 

 


Import / Export vehicul

Utilizatorii Autopath pot schimba acum vehiculele lor personalizate create cu Autopath. Acest lucru le da o mai mare flexibilitate si imbunatateste lucrul in echipa. Vehiculele pot fi, de asemenea, exportate sau importate intre bibliotecile de pe acelasi computer pentru a va ajuta sa va organizati mai bine munca.

 

 


Unghiul articulatiei

Unghiul Articulatiei este un unghi intre vehicul si remorca. Unghiul articulatiei in pozitia actuala a autovehiculului este afisata in EasyDrive, Manual drive si casuta de dialog pentru analiza orizontala. In cazul in care vehiculul are mai mult de o remorca atasata, atunci este afisat doar unghiul primei articulatii.

 

 

 

 


Predictia modului de rulare a vehiculului este imbunatatita

Predictiile miscarii inainte si inapoi, in metoda de conducere EasyDrive, au fost imbunatatite in versiunea 2016. Ele va pot ajuta sa preziceti foarte precis miscarile vehiculului in special in cazul în care in calea vehiculului exista obiecte si obstacole.

 

 


Biblioteci noi de vehicule

Produsul este compatibil cu:

  • AutoCAD, AutoCAD MAP 3D, Civil 3D versuinea 2019-2024
  • BricsCAD V22-V24
  • Nu ruleaza peste AutoCAD LT
  • Nu ruleaza peste BricsCAD Lite
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp