X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 472.43 lei
SketchUp Pro 2024 + Chaos V-ray all - Bundle

SketchUp Pro 2024 + Chaos V-ray all - Bundle

Beneficiati acum de oferta speciala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu Chaos V-ray all (include V-ray pentru SketchUp) - licente inchiriate pe perioada de 1 an.

Pentru detalii sau comanda puteti sa ne contactati prin e-mail la office@cadexpert.eu sau completand formularul de mai jos.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 3,936.95 lei 3,464.52 lei
-
+
3,464.52 lei Adauga in cos
3,464.52 lei
3,936.95 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Pachetul include:

  • SketchUp Pro 2024 - licenta valabila pe perioada de 1 an
  • Chaos V-ray all Solo - Node locked - licenta valabila pe perioada de 1 an

SketchUp Pro 2024 

Fara a se adresa unui domeniu specific, SketchUp este instrumentul de modelare al multor profesionisti si pasionati implicati in proiecte de arhitectura, peisagistica, planificare urbana, constructii, proiectanti de mobilier dar si artisti, sculptori, dezvoltatori de jocuri 3D, designeri si nu de putine ori chiar ingineri.
SketchUp este usor de utilizat, intuitiv si in acelasi timp o platforma solida pentru a crea si prezenta modele 3D de calitate profesionala, folosind instrumente de desenare simple dar in acelasi timp de foarte buna acuratete.

Chaos V-ray all Solo - Node locked (include V-ray for SketchUp)

Usor de invatat si usor de utilizat, V-ray aduce in SketchUp un set complet de instrumente pentru randari profesioniste cu ajutorul carora se poate randa totul si orice, de la modele simple pana la cele mai complexe scene 3D.
Versiunea 6 pentru SketchUp 2023 aduce o interfata noua, reproiectata pentru o viteza mai buna de lucru si un grad de confort al utilizatorului mai mare. Pe langa asta, biblioteca cu 500 de materiale noi de tip drag&drop, system distribuit de randare pe mai multe masini din retea simultan, sectiuni 3D prin cladiri, perspective cu atmosfera realista, functia V-ray Fur pentru a crea iarba, materiale textile, covoare si randarea VR-ready pentru dispozitivele de realitate virtuala.

Pentru comenzi, informatii suplimentare sau testarea produselor va invitam sa ne contactati.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp