X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
ENSCAPE

ENSCAPE

ENSCAPE este aplicatia de tip plug in pentru randari eficiente, simple si rapide, compatibila cu Autodesk Revit, SketchUP, Rhinoceros, Archicad si Vectorworks.

Redare în timp real și realitate virtuală ce vă aduce explorarea vizuală direct în instrumentele de modelare, astfel încât să vă puteți concentra sa creati, sa proiectati și sa construiti

Durata Deployment Pret (fara TVA) Total
1 an Solo - Node-locked 2,555.04 lei
-
+
2,555.04 lei Adauga in cos
1 an Premium - Floating 4,587.15 lei
-
+
4,587.15 lei Adauga in cos
de la 2,555.04 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  
Fara a fi necesar nici un export de fisiere, ENSCAPE ruleaza din model si este oricand sincronizat cu orice modificare a acestuia.

Functia de randare este disponibila pe tot parcursul elaborarii unui proiect si in orice faza.

ENSCAPE utilizeaza materialele din aplicatia de modelare si transforma orice obiect de anturaj (vegetatie, copaci, oameni) in obiecte cu aspect realistic. Pentru incadrarea in peisaj se pot utiliza ca background fotografii panoramice.

Proiectele pot fi navigate in timp real cu functii de tip 3D walk-through si explorate din fiecare unghi, cu functii de setare si salvare a pozitiei soarelui in diferite momente ale zilei.

ENSCAPE este si un bun instrument de colaborare in proiecte si permite mai mult decat simpla salvare a imaginilor sau realizarea de fisiere video, oferind utilizatorului posibilitatea salvarii in format .EXE a intregului model. Fisierele EXE pot fi ulterior vizualizate de persoane ce nu detin o licenta ENSCAPE.

Proiectele ENSCAPE pot fi vizulizate si cu ajutorul tehnologiei VR folosinf echipamente Oculus Rift S sau HTC Vive pentru o navigare foarte realista si de mare impact a modelului.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Din aceeasi categorie

whatsapp