X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
AVIPLAN

AVIPLAN

AVIPLAN - este un program CAD ce se utilizeaza pentru a evalua eficient manevrele unei aeronave in aerogari.

Cu AVIPLAN simularea manevrelor unei aeronave nu a fost niciodata mai simpla. Incorporeaza instrumente esentiale de proiectare si interfete grafice intuitive, utilizatorii cu diferite niveluri de experienta pot genera simulari de manevra a aeronavelor cu doar cateva click-uri de mouse.

Adauga la favorite  

Cu o librarie complete de aeronave de pasageri, cargo si militare, inginerii pot planifica, evalua, aprecia si estima nevoile de spatiu ale aeronavei, traficul masinilor de serviciu si posturile terminalelor. Cu ajutorul unor caracteristici prin care se pot crea tipuri noi de aeronave, se pot produce animatii sophisticate si genera rapoarte.

Familia de produse AVIPLAN inlocuieste produsele AeroTURN si PathPlanner.

AVIPLAN este soluția optima pentru orice inginer, arhitect, raportor, inspector sau planificator implicat in domeniul de operatiuni aeriene in planificare, proiectare sau operare. Incluzand o bliblioteca completa de obiecte 2D si 3D, precum și functionalitati pentru simularea miscarilor avioanelor, intoarcere, proiectarea marcajelor la sol, analiza cailor de rulare, de planificare a standurilor si multe altele, AVIPLAN este alegerea numarul unu pentru marea majoritate dintre cele mai mari aeroporturi din lume, firme de consultanta si producatorii de poduri de imbarcare pentru pasageri.

Produsele din familia AVIPLAN:

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp