X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
AutoCAD Architecture

AutoCAD Architecture

Autodesk AutoCAD Architecture este versiunea AutoCAD pentru modelarea si realizarea proiectelor de arhitectura in format 3D BIM.
AutoCAD Architecture este parte integranta in AutoCAD - including specialized toolsets (AutoCAD 2025)

Adauga la favorite  

Spre deosebire de AutoCAD, versiunea pentru arhitectura, AutoCAD Architecture se bazeaza pe elemente de constructie reale (AEC Objects), in esenta obiecte 3D inteligente cu toti parametrii necesari predefiniti. Obiectele AEC pot fi reprezentate in vederi 2D (planuri, elevatii, sectiuni) sau 3D folosind un singur element din desen. La editarea acestuia, modificarile se propaga in toate vederile automat.

In plus, obiectele AEC respecta reguli definite in aplicatie care impun comportamentul acestora in diferite situatii dar si modul in care interactioneaza intre ele. Astfel, stalpii sunt atasati de axe si la mutarea acetora se vor deplasa corespunzator, usile dau goluri in pereti la inserare, spatiile isi modifica dimensiunea daca peretii care le delimiteaza sunt mutati, scarile pastreaza constrangerile definite, etc.

Obiectele AEC pe care se bazeaza AutoCAD Architecture au atasate atat informatii grafice cat si non-grafice (metadata), ceea ce ofera aplicatiei capacitatea de a genera liste de cantitati si rapoarte detaliate din proiect. Aceste capacitati ridica modelul 3D al constructiei realizat cu AutoCAD Architecture la nivelul de model BIM.

Functii AutoCAD Architecture:

  • Generarea planurilor de etaj, sectiuni, elevatii, detalii, liste de cantitati si rapoarte pentru documentarea proiectelor de arhitectura;
  • Utilizarea standardelor de proiect, desene organizate intr-o structura ierarhica de proiect;
  • Biblioteca cu peste 8000 de obiecte si stiluri arhitecturale inteligente personalizabile;
  • Definirea si personalizarea elementelor de constructii: pereti, usi si ferestre, scari, acoperisuri, elemente structurale;
  • Biblioteca extinsa de componente pentru realizarea detaliilor;
  • Functii pentru etichitari de obiecte si adnotari.

Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe despre acest produs.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp