X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 869.91 lei
Fusion

Fusion

Autodesk’s Fusion este un pachet CAD versatil care include toate functiile necesare pentru a dezvolta un produs de la faza de design conceptual, proiectare, verificare, pana la manufacturare prin metode traditionale sau cu instrumente digitale (3D printing).

Promotie valabila pana in 31.iulie.2024

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 3,106.81 lei 2,236.91 lei
-
+
2,236.91 lei Adauga in cos
2,236.91 lei
3,106.81 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Fusion este o aplicatie bazata pe cloud care faciliteaza colaborarea in cadrul unei echipe, astfel incat utilizatori diferiti pot modela simultan parti din proiect ce vor constitui ulterior un ansamblu general.

Toate modificarile si iteratiile aparute in procesul de proiectare sunt inregistrate in cloud. Vizualizarea unui proiect se poate face si fara a avea Fusion 360 instalat, cu ajutorul unui browser web sau cu ajutorul unui dispositiv mobil (tableta, smartphone).

Se pot de asemenea utiliza instrumente de procesare in cloud pentru functii complexe precum randarea sau simulari.

Interfata Fusion ofera sase spatii de lucru, fiecare dintre ele cu propriile functii si instrumente:

  • Design - pentru realizarea modelelor 3D si a suprafetelor, include functii de modelare parametrica poligonala Sub-D, T-Spline, suprafete NURBS, suprafete bazate pe curbe Bezier, primitive CSG.
  • Render - pentru crearea de imagini foto-realistice
  • Animation - pentru animarea ansamblurilor si verificarea functionalitatii acestora
  • Simulation – analiza statica si modala, termica, la flambaj, neliniara, optimizari ale produselor cu respectarea conditiilor de functionare
  • Manufacturare – productia pieselor cu ajutorul CNC, strunjire, frezare, taiere cu jet de apa, laser, tiparire 3D
  • Desene de executie – obtinerea documentatiei de proiect pentru productia bazata pe metode de prelucrare traditionale

Fusion ofera si functii de management pentru documente. Gestionarea fisierelor se realizeaza printr-un dashboard centralizat cu ajutorul caruia pot fi aduse in proiect fisiere CAD, PDF, imagini sau orice alt tip de informatie necesara. Versiunile fisierelor sunt create si gestionate in mod automat iar utilizatorul poate reveni cu usurinta la o versiune anterioara a proiectului oricand este necesar. Motorul de cautare este integrat in aplicatie si cu ajutorul lui pot fi identificate rapid componente in ansambluri complexe si reutilizate in alte proiecte.

Importul si exportul fisierelor cu Fusion 360 se realizeaza in baza unui set de conversie ce accepta 50 de tipuri de fisiere diferite incluzand formate precum OBJ, DWG, DXF, SLDPRT sau PDF.

Fusion reprezinta o investitie in viitorul industriei, accesul la cele mai noi tehnologii de productie, abilitatea de a automatiza activitati repetitive si un mod de a gestiona retele de furnizori. Este o solutie software scalabila ce poate fi usor adaptata la dimensiunea oricarei companii si pentru orice flux de lucru.

Avantajele aduse de Fusion se reflecta in:

  • Cresterea productivitatii,
  • Gestionarea centralizata a documentatiilor
  • Conectarea departamentelor de proiectare cu cele de productie.
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp