X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Aquaterra

Aquaterra

Aquaterra este o aplicatie software specializata pentru proiectarea lucrarilor ingineresti de canale si cursuri de apa. Se instaleaza peste AutoCAD, AutoCAD Civil 3D sau BricsCAD.

Aceasta ajuta inginerii sa realizeze plansele din proiecte intr-un mod profesional, incepand de la introducerea datelor topografice pana la tiparire sau pregatirea de modele 3D. Programul contine instrumente pentru toate functiile/cerintele, inclusiv pentru realizarea detaliilor.

Durata Mod licenta Editie Pret (fara TVA) Total
90 de zile Single User Standard 4,364.45 lei
-
+
4,364.45 lei Adauga in cos
90 de zile Single User Utlimate 5,671.80 lei
-
+
5,671.80 lei Adauga in cos
1 an Single User Standard 10,781.88 lei
-
+
10,781.88 lei Adauga in cos
1 an Single User Utlimate 14,003.03 lei
-
+
14,003.03 lei Adauga in cos
3 ani Single User Standard 29,104.62 lei
-
+
29,104.62 lei Adauga in cos
3 ani Single User Utlimate 37,813.64 lei
-
+
37,813.64 lei Adauga in cos
de la 4,364.45 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Avand o interafata bine structurata, Aquaterra poate fi invatata rapid de incepatori si in acelasi timp poate fi utilizata eficient de utilizatorii cu experienta.Programul permite atat proiectarea in 2D (prin utilizarea profilelor transversale ale raurilor, obtinute din ridicari topografice), cat si in 3D (prin utilizarea suprafetelor TIN - Triangulated Irregular Network).

 

Caracteristici Aquaterra

Aquaterra face parte din familia de produse software specializate "CGS plus", produse destinatea proiectarii de drumuri, cai ferate, canale si regularizarilor de cursuri de apa.

Aquaterra este folosita cu success in Germania, Austria, in alte tari din Europa Centrala si din lume, pentru proiecte de complexitati diferite, de la amenajarea unor cursuri mici de apa sau torenti si pana la proiectarea unor sisteme de irigatii importante, cu canale de cateva sute de km lungime.

Interfata prietenoasa dar puternica

Interfata prietenoasa faciliteaza proiectarea rapida, eficienta si pana la nivel de detaliu, iar structura modulara ofera posibilitatea de a optimiza lucrul in echipa in cadrul proiectelor complexe. Transferul de informatii cu alte aplicatii software din famila CGS (Plateia si Ferrovia), cu care Aquaterra este compatibila, se realizeaza prin intermediul bazelor de date.

 

Structura modulara si flexibila

Aquaterra contine o serie de module care raspund majoritatii cerintelor existente in cadrul proceselor de proiectare: modulul Layout (pentru realizarea de planuri generale), modulul Axes (pentru trasarea axelor), modulul Longitudinal-sections (pentru trasarea profilelor longitudinale) si modulul Cross-sections (pentru generarea sectiunilor transversale).

Suplimentar, Aquqterra contine interfete care permit schimbul de date cu trei dintre cele mai raspandite aplicatii software specializate in modelarea hidraulica: HEC-RAS, MIKE 11 si MIKE 21, etc.

   

Functii personalizabile

Aquaterra poate fi adaptata necesitatilor individuale prin modificarea unui mare numar de parametri si variabile.

 

Ideala pentru lucrul in echipa

 

Aquaterra a fost integrata cu succes in procesul de proiectare al companiilor de dimensiuni diferite: de la birourile de inginerie mici, cu doar câţiva angajaţi şi pana la companii mari, renumite pe plan mondial, cum este compania de consultanta Lahmeyer International, cu câteva sute de angajaţi şi proiecte realizate in toată lumea. Aquaterra a fost utilizata pentru realizarea unei game largi de proiecte, de la lucrari pentru mici cursuri de apa, pana la proiectarea de sisteme de irigatii complexe, cu canale de sute de km lungime.

 

Aquaterra este disponibil in doua pachete cu continut diferit:

 

  • Aquaterra Standard - include interfata HEC-RAS, care le permite designerilor sa facă schimb de date intre CAD si software-ul hidraulic HEC-RAC; in plus include toate instrumentele de desenare si proiectare pentru: rauri și / sau canale; amenajari de albii si maluri de rau pe baza analizei la inundatii; sisteme de irigatii; baraje.
  • Aquaterra Ultimate - ofera aceleasi caracteristici ca si pachetul Standard, dar adauga instrumente de proiectare 3D pentru lucrari de amenajari canale si rauri si implementeaza interfetele MIKE 11 si MIKE 21 pentru schimbul de date bidirectional intre CAD si MIKE FLOOD.

 

Aquaterra ruleaza pe:

 

  • AutoCAD 2019-2024,
  • AutoCAD Civil 3D 2019-2024,
  • BricsCAD V22-V24

Nu ruleaza pe AutoCAD LT si BricsCAD Lite

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp