X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
IFC Exporter pentru AutoCAD Plant 3D

IFC Exporter pentru AutoCAD Plant 3D

IFC Exporter este o aplicatie plug-in pentru utilizatorii Autocad Plant 3D cu ajutorul careia se pot exporta fisiere Plant3D in format IFC2x3 sau IFC4.
Dupa instalare, aplicatia poate fi apelata direct din Autocad Plant3D cu ajutorul butonului Export to IFC adaugat in ribbon.
Fisierele pot fi exportate integral sau partial, in baza seturilor de selectie.
Obiectele Plant 3D pot fi exportate impreuna cu proprietatile lor sau doar geometria.

Adauga la favorite  

IFC Exporter este prima aplicatie care permite conversia fisierelor .dwg la format IFC in mod direct din AutoCAD, fara a fi necesara tranzitarea acestora prin alte aplicatii, tranzitare care de regula aduce riscul erorilor si al pierderilor de informatii atasate de obiecte.

Avantajul adus de IFC Exporter consta in capacitatea de a integra proiecte de instalatii de procesare realizate cu AutoCAD Plant 3D in format BIM si de a le vizualiza sau analiza in contextul cladirilor si structurilor realizate cu alte aplicatii indiferent de provenienta lor.

IFC Exporter se adreseaza proiectantilor de instalatii din industria de procesare si transport petrol, gaze, minerit, producerea de energie, industria farmaceutica, industria alimentara, sau alte industrii bazate pe procesarea materiilor prime.

Colectia Navistools completeaza aplicatia Autodesk Navisworks Manage, adaugand capacitatea de a monitoriza starea unui proiect in executie, de a genera cu usurinta rapoarte complexe de tip lista de materiale si cantitati de lucrari, de a exporta proiectele in format IFC 2x3 sau IFC4 si de a crea fisiere tip COBie necesare in faza de operare si mentenanta a cladirilor.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp