X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 1,299.89 lei
Autodesk Navisworks Manage

Autodesk Navisworks Manage

Autodesk Navisworks Manage este solutia software pentru coordonarea, revizuirea si analiza proiectelor de constructii civile si industriale.
Navisworks integreaza fisierele de la diferite specialitati realizand un fisier unic, care contine toata informatia proiectului si ofera posibilitatea de a explora, comunica, analiza si corecta interferente, erori de proiectare, de a depista neconcordante si de a urmari evolutia proiectului in timpul procesului de executie, atat din punct de vedere al geometriei cat si al timpilor de executie si al costurilor. 

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 12,998.90 lei 11,699.01 lei
-
+
11,699.01 lei Adauga in cos
11,699.01 lei
12,998.90 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Functionalitati:

 • Fisierul unic si informatiile integrate se obtin datorita capacitatii programului de a citi si integra orice tip de fisier continand modele 3D, inclusiv fisiere provenite de la scannere laser, impreuna cu informatiile aferente obiectelor. Autodesk Navisworks permite si conectarea modelului la baze de date externe pentru importul si exportul de informatii suplimentare legate de obiectele geometrice.
  Functiile complexe de selectie si gestionare a obiectelor permit obtinerea de informatii importante din proiect precum cantitati, numar de obiecte de acelasi tip (corpuri de iluminat, usi, ferestre, obiecte sanitare, etc) pana la transformarea programului intr-un instrument de determinarea sau verificarea cantitatilor de lucrari util in cursul procesului de ofertare pentru executie.

 • Explorarea modelului si vizualizarea se realizeaza cu ajutorul functiilor avansate de navigare in proiect, care ofera experienta plimbarilor prin cladiri in timp real.
  Cu ajutorul scripturilor de interactiune se pot simula deplasari ale obiectelor in model pentru a verifica cote de gabarit sau constrangeri de distanta pentru echipamente sau utilaje ce vor fi manevrate on site, astfel programul devine un excelent instrument de planificare a logisticii de santier.
  Autodesk Navisworks permite de asemenea si obtinerea animatiilor 3D si a prezentarilor de mare impact, intrucat dispune de materiale, lumini, aranjamente de fundal si functii de randare cu rezultat realistic.

 • Grupa de instrumente Review Toolkit contine functii pentru masurarea distantelor, ariilor, unghiurilor sau volumelor. Navisworks permite realizarea sectiunilor prin model pe diferite planuri si inspectarea detaliilor. Cu ajutorul fisierelor referinta NWF pot fi stocate informatiile adunate pe parcursul evolutiei unui proiect, in timp ce modelul geometric suporta modificari.
 • Colaborarea intre diferite echipe de proiect este facilitata de capacitatea de a adauga adnotari, comentarii si de functiile complexe de redlining.
 • Coordonarea interdisciplinara se realizeaza cu ajutorul functiilor Clash detection si Interference detection, care permit teste si analize a obiectelor pentru a depista si rezolva conflictele din proiect inainte ca acesta sa ajunga in faza de constructie. Astfel sunt anticipate si evitate intarzieri costisitoare si efortul de corectare a problemelor. Navisworks emite in urma analizei rapoarte detaliate ce includ comentarii si screenshoturi utile echipelor de proiectare pentru rezolvarea problemelor.

 • 4D scheduling este modulul Navisworks care realizeaza conexiunea intre modelul geometric si graficul Gantt al lucrarilor de executie provenit dintr-un program specializat in managementul proiectelor (MS Project, Primavera, Asta Powerproject, etc). Informatiile aferente activitatilor din graficul Gantt sunt atasate in mod dinamic obiectelor din model si ofera o viziune completa asupra viabilitatii intregului proces de constructie si incadrarea in timpii propusi. Se pot realiza astfel animatii care pun in evidenta in mod secvential evolutia proiectului in timp si cum va arata acesta in diferite faze de constructie. Analiza 4D este si un bun instrument de urmarire vizuala a progresului lucrarilor.

 • Publicarea si partajarea informatiilor catre toti factorii implicati in realizarea proiectelor se face cu ajutorul fisierelor NWD si 3D DWF. Navisworks distribuie intr-un singur fisier modelul complet al proiectului, ce include geometria 3D integrata interdisciplinar si toate informatiile asociate obiectelor. Fisierele Navisworks sunt optimizate si concepute sa devina usor manevrabile, programul utilizeaza algoritmi de compresie ce reduc dimensiunile fisierelor CAD originale cu pana la 90%.
 • Aliniamente Civil 3D: Navigarea coridoarelor intre picheti poate fi simulata prin conectarea unei camere la traseul unui aliniament Civil 3D. Functii speciale de corelare a pozitiei camerei permit simularea deplasarii unui vehicul de-a lungul traseului (drumuri, cai ferate, retele de utilitati, piste de aeroport).

Colaborarea si coordonarea cu ajutorul Autodesk Navisworks sunt un pas important in adoptarea tehnologiei de lucru BIM. Procesele BIM permit participantilor la proiect sa exploreze aspecte fizice si caracteristici functionale in mod digital, inainte ca obiectivul sa intre in faza de constructie, fapt ce conduce la reducerea costurilor, a timpilor de realizare si ofera posibilitatea de anticipare si rezolvare a problemelor.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp