X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 28.12 lei
Autodesk Revit LT

Autodesk Revit LT

Autodesk Revit LT reprezinta primul pas de trecere, la un pret foarte accesibil, de la desenarea 2D la modelarea 3D in proiectele de arhitectura.
Caracteristicile din Autodesk Revit LT sunt realizate special pentru a sprijini fluxuri de proiectare folosind tehnologia Building Information Modeling (BIM), pentru a obtine proiecte si documentatie de calitate inalta. Utilizati instrumente intuitive de modelare 3D pentru a vizualiza si comunica mai clar rezultatul procesului de proiectare, totul intr-un mediu BIM.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 2,812.06 lei 2,783.94 lei
-
+
2,783.94 lei Adauga in cos
2,783.94 lei
2,812.06 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Treceti la BIM in ritmul propriu cu Autodesk Revit LT, in timp ce continuati munca la proiectele existente cu AutoCAD LT. AutoCAD Revit LT Suite va pune la dispozitie instrumentele 3D BIM ale Revit LT, plus instrumentele de desenare familiare ale AutoCAD LT 2025. Faceti trecerea la BIM mai usor, cu o interfata utilizator simplificata si instrumente de invatare integrate.

AutoCAD Revit LT Suite ofera instrumentele de modelare BIM ale Autodesk Revit LT plus software-ul de desenare 2D, AutoCAD LT, intr-un singur pachet, la un pret competitiv. Nu este nevoie sa aleageti intre BIM si elaborarea profesionala a documentelor tehnice. Atat Revit LT cat si AutoCAD LT sunt incluse in suita.

Imbunatatiti fluxul de lucru prin abordarea concomitenta a proceselor de proiectare și de obtinere a documentelor tehnice pentru constructii cu ajutorul BIM. O unica si coordonata baza de date cu informatii despre proiect va permite sa generati orice tabel cu extrase de materiale, desen, vedere 2D si 3D direct dintr-un singur model 3D. Modificarile proiectului sunt actualizate automat in toate vederile si documentele tehnice, minimizand astfel erorile si omisiunile.

Creati randari arhitecturale 3D fotorealiste in Cloud. Selectati dintr-o biblioteca extinsa de materiale fotorealiste predefinite si aplicatile pe elementele de constructie pentru a va ajuta la afisarea cat mai reala a aspectului lor. Definiti setari pentru soare si adaugati iluminare artificiala cu surse de lumina fotometrica ce utilizeaza date din lumea reala.

Imbunatatiti acuratetea documentatiei tehnice folosind un singur model coordonat ce gestioneaza automat orice modificare la modelul 3D, pe tot parcursul procesului de proiectare. Documentele tehnice derivate din model sunt de mai buna calitate, mereu actualizate, contribuind la reducerea costurilor din modificari si verificari manuale. Puteti investi mai mult timp in proiectare, stiind ca documentatia tehnica necesara este coordonata si actualizata automat.

Creati automat tabele cu extrase de materiale pentru a a avea o imagine mai buna a costurilor si cantitatilor. Deoarece listele sunt generate direct din model, acestea sunt intotdeauna actuale si va ofera o imagine cuprinzatoare a modelului Revit LT. Modificarile aduse in tabele se reflecta automat in toate celelalte vederi ale modelului, cum ar fi: planuri, sectiuni si elevatii.

Autodesk Revit LT este perfect compatibil cu Revit, Revit Architecture, Revit Structure si Revit MEP. Acest lucru face usoara colaborarea cu alti colaboratori ce folosesc produse din platforma Revit.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp