X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Corona Renderer

Corona Renderer este o aplicatie de render moderna, cu performanțe ridicate, disponibila pentru Autodesk 3ds Max, MAXON Cinema 4D și ca aplicație autonomă. 
Durata Deployment Pret (fara TVA) Total
1 an Solo - Node-locked 1,785.78 lei 1,607.21 lei
-
+
1,607.21 lei Adauga in cos
1 an Premium - Floating 2,263.59 lei 2,037.23 lei
-
+
2,037.23 lei Adauga in cos
1,607.21 lei
1,785.78 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Usor de folosit

Nimeni nu se recomanda ca "Tehnician 3D" - toată lumea denumește în mod corect aceasta ocupatie “Artist 3D” și asta înseamnă că instrumentele tale ar trebui să fie cât mai invizibile posibil, astfel încât să nu stea în calea creativității tale.
Corona Renderer este unul dintre cele mai ușor de învățat motoare de randare. Setarile din Corona sunt la fel de simplu de facut ca simpla apasarea a butonului de “Render”! Majoritatea utilizatorilor noi vor învăța Corona Renderer într-o singură zi și se vor îndrăgosti de el în următoarele câteva zile.

Calitatea de randare

Corona Renderer furnizează rezultate previzibile, fiabile și viabile din punct de vedere fizic fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Lumina reală și materialele sunt ale tale chiar de la inceput.
Secțiunea Forum și Galerie oferă exemple excelente de calitate pe care Corona Renderer o poate produce.

Viteză și interactivitate

Viteza este un factor important în orice mediu de producție, iar un motor de render trebuie să asigure întotdeauna rezultate cât mai repde posibil. Ca urmare, suntem obsedati de viteza! Ne place să căutăm milisecunde în codul propriu și căutăm mereu modalități de a reduce timpul de parsare și randare fără a forța utilizatorii să cumpere hardware scump, concentrându-se pe crearea de algoritmi inteligenți. În fiecare versiune pe care o lansăm, ne propunem să creștem viteza randarii cât mai mult posibil și să adăugăm noi caracteristici.
Corona Renderer utilizează kernelurile Intel Embree Ray Tracing, făcând Corona ca numai folosind viteza CPU sa fie la fel de rapid ca multe rendere ce folosesc GPU, dar fără nici o limitare a soluțiilor bazate pe GPU ...

Suportabilitate

Am avut luxul de a putea face lucrurile în mod diferit chiar de la început și am profitat nu numai de dezvoltare, ci și de crearea planurilor noastre de licențiere.
Avem două obiective simple:
1. A face Corona Renderer accesibil pentru cât mai mulți utilizatori posibil și
2. A asigura o finanțare fiabilă pentru dezvoltarea Corona Renderer, astfel încât să se îmbunătățească mereu.

Instrumente workflow puternice

În calitate de foști artiști CG, știm că doar calitatea și viteza de procesare nu sunt singurele lucruri care fac un motor de render sa fie excelent. De aceea, Corona Renderer vine cu multe alte instrumente puternice pentru a vă accelera fluxul de lucru, precum și performanțele dvs.!

Flexibilitate

Corona Renderer este extrem de flexibil. În timp ce țintim spre realism, înțelegem, de asemenea, cât de important este să "îndoiți" legile fizicii pentru a oferi rezultatele așteptate de clienți. Pentru a vă păstra libertatea, Corona susține numeroase hack-uri de realitate care vă permit să obțineți exact efectul dorit!

Lumini

Întregul proces de creare a luminilor este conceput pentru a oferi artiștilor un control complet asupra scenei, fiind rapid și intuitiv. Nu există multiplicatori de sampling și nu există diferențe între utilizarea obiectelor luminoase și a materialelor.

Materiale

Scopul nostru de proiectare pentru materialele Corona este de a le face fizic, dar intuitiv, flexibil și ușor de configurat, fără a fi nevoie să optimizați valorile inutile și alți parametri confuzi.

Distribuirea redării

Procesul de render cu mai multe computere este simplificată de Corona Renderer. Corona facilitează acest lucru în mai multe moduri - de exemplu, are propriul sistem distribuit de randare și este compatibil cu sistemele de gestionare a fermelor din Backburner și Thinkbox Deadline .De asemenea, orice licență achiziționată de Corona Renderer (cu excepția unei licențe pentru studenți) include cel puțin trei noduri suplimentare de randare, astfel încât să puteți utiliza mai multe computere pentru a reduce timpul de randare.

Proudly based CPU

Corona Renderer nu are nevoie de hardware special pentru a rula. Acesta utilizează CPU-ul și îl puteți rula pe orice procesor de la Intel sau AMD lansat în ultimul deceniu.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Din aceeasi categorie

whatsapp