X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Powerproject BIM

Powerproject BIM

Powerproject BIM faciliteaza trecerea de la simplul grafic Gantt la planificarea 4D pentru orice companie din industria constructiilor.

Practic programul aduce modelul 3D al proiectului importat din orice aplicatie CAD in format IFC intr-o fereastra adiacenta graficului Gantt si permite conectarea fiecarui element de construtie din model cu activitatea corespunzatoare din graficul de executie.

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 10,183.15 lei
-
+
10,183.15 lei Adauga in cos
1 an Network 17,066.48 lei
-
+
17,066.48 lei Adauga in cos
de la 10,183.15 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Astfel utilizatorul are permanent in fata atat graficul de lucrari cat si modelul tridimensional al obiectivului pentru care realizeaza planificarea. Mai mult, intre cele doua ferestre functioneaza functia drag-and-drop.

Selectand un element de constructie in modelul 3D (planseu, stalp, zidarie, instalatie, finisaj, etc) acesta poate fi adus in graficul Gantt prin tehnica drag-and-drop rezultatul fiind generarea unei activitati in grafic, ce poate fi ulterior ajustata ca durata, alocari de costuri si resurse.

Invers, o activitate creata in graficul Gantt este simplu de asociat cu un element de constructie prin aceasi tehnica drag-and-drop catre reprezentarea acestuia din modelul 3D.

Selectia unei activitati (sau mai multe) are ca efect selectia concomitenta in model a elementelor corespunzatoare. Pentru a putea lucra usor si a evita confuziile, in model se pot ascunde obiecte si categorii intregi de obiecte atunci cand este necesara focalizarea pe o anumita componenta a constructiei.

Odata cu importul modelului 3D, in proiect este adusa o structura ierarhica similara celei WBS, disponibila in biblioteca de proiect in care obiectele se regasesc si pot fi usor selectate.

In plus, elementele de constructie din modelul importat au si proprietati asociate precum cantitati si materiale sau chiar costuri ce vor fi de asemenea preluate de graficul Gantt fapt ce contribuie semnificativ la acuratetea ofertelor si calcularea costurilor cu materialele.

Ulterior realizarii graficelor de lucrari se poate obtine o simulare tridimensionala a intregului proces de executie, urmarind etapa cu etapa evolutia constructiei de la fundatii pana la finisaje, totul corelat cu factorul timp.

Pe masura ce se fac raportari de progres in grafic, impactul acestora poate fi vizualizat pe modelul 3D astfel incat se realizeaza comparatia vizuala intre planificat si realizat Powerproject BIM este disponibil ca upgrade pentru companiile ce detin deja o licenta Powerproject sau ca licenta noua.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp