X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 621.11 lei
Rhino 8 for Windows / MAC

Rhino 8 for Windows / MAC

Rhino 8 este cea mai versatila aplicatie de modelare 3D pentru suprafete, obiecte mesh si solide bazate pe curbe NURBS, destinata oricarei industrii si capabila de a realiza proiecte de orice complexitate si dimensiune.

Durata Istoric Licenta Pret (fara TVA) Total
Permanenta Licenta noua 4,946.05 lei 3,956.84 lei
-
+
3,956.84 lei Adauga in cos
Permanenta Upgrade 2,957.69 lei 2,336.57 lei
-
+
2,336.57 lei Adauga in cos
2,336.57 lei
2,957.69 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Rhino 8 ofera o interfata noua bazata pe containere mult mai personalizabila, precum si noi functii de modelare, drafting sau metode simplificate de obtinere a geometriei 3D, functii de randare mult mai rapide, tipuri noi de date pentru Grasshopper si viteza mult mai buna pentru utilizatorii MAC OS.


Functii noi in Rhino 8:

  • Noi metode de a edita muchiile obiectelor SubD pentru forme organice precum SubDCrease (modificarea suprafetelor tangente la o curba), selectia muchiilor din obiecte SubD cu SelSubDEdges, functii de snap pe obiectele subD – SnapToSubDObject, sau functii de rotire a muchiilor SubD cu SubDSpinEdge.

Rhino 8 02

  • ShrinkWrap pentru a crea obiecte mesh in jurul unei selectii de obiecte (suprafete NURBS, obiecte SubD, nori de puncte) – utila in procese de tiparire 3D, tehnici de lucru cu nori de puncte sau reverse engineering, ca metoda de a repara geometria unor obiecte

Rhino 8 003

  • PushPull pentru extrudarea polisuprafetelor cu doua variante de lucru : modul Extrude care adauga sau scoate volum fara a modifica forma suprafetelor adiacente si modul Extend care modifica suprafetele adiacente odata cu operatia de extrudare

Rhino 8 004

  • DimVolume pentru dimensionarea volumului unei suprafete, polisuprafete, mesh sau obiecte subD, extruziune inchisa

Rhino 8 005

  • ClippingDrawings pentru extragerea sectiunilor si generarea desenelor 2D organizate pe layere. Sectiunile se pot face pe obiecte in vedere 3D isometrica sau in perspectiva

Rhino 8 006

  • AddObjectsToBlock pentru adaugarea rapida de obiecte unei definitii de block existent

Rhino 8 007

  • ExtractLineTypeSegments pentru conversia elementelor unui tip de linie in curbe, segmente si puncte individuale

Rhino 8 008

Rhino sustine un proiect in toate aspectele sale, de la realizarea modelului pana la documentarea acestuia cu ajutorul planselor 2D, prezentari randate sau animatii si ofera inclusiv capacitatea de tiparire 3D.

Folosind Rhino se pot realiza prototipuri de mare acuratete, analiza modele si manufactura orice de la obiecte mici pana la componente pentru industria de aviatie datorita abilitatii de a lucra cu forme organice la orice nivel.

Rhino 7 2023 002

Digitalizarea procesului de fabricatie a fost unul din scopurile Rhino in ultimii douazeci de ani, iar versiunile recente ale aplicatiei asigura acuratetea modelelor si accesibilitatea necesare pentru a sustine printarea 3D, turnarea pieselor sau poansonarile efectuate pe masini CNC.

Pentru cazurile in care proiectele 3D incep cu relevee ale unor elemente existente, Rhino suporta fisiere mari de tip point-cloud pe care le manevreaza extrem de rapid, dar si scanari 3D pentru terenuri obtinute cu tehnologia LiDAR.

RhinoTerrain este un plug-in complementar pentru prelucrarea 3D a terenurilor in diferite scopuri.

Rhino 7 2023 003

Modelele 3D realizate cu Rhino pot fi analizate si inspectate pentru prevenirea defectelor cu functii speciale de analiza a continuitatii curbelor, analiza suprafetelor, deviatia maxim acceptata, arii, volume, momente de inertie, muchii, analiza hidrostatica, etc.

Rhino 7 2023 004

Grasshopper
Grasshopper este un editor grafic de algoritm inclus in Rhino ce permite utilizatorilor sa dezvolte generatoare de geometrie personalizate, fara a avea cunostinte speciale de programare.

Rhino 7 2023 005

Rhino este compatibil cu sute de aplicatii CAD, CAM, CAE, aplicatii de randare sau generatoare de animatii. Aplicatiile bazate pe openNURBS pot salva fisiere in formatul nativ Rhino (.3DM).

Rhino este o aplicatie functionala atat pe platforma Windows cat si MAC OS.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp