WEBINAR – noua colectie de programe CGS Labs Civil Solutions 2021 pentru proiectare infrastructura rutiera Lasă un comentariu

CADexpert NET și CGS Labs au plăcerea să vă invite,

Marti, 21.Iulie.2020 de la ora 11:00,

la webinarul de lansare a noi colecții de programe, CGS Labs Civil Solutions 2021, pentru proiectare infrastructură rutieră (Plateia, Autopath, Autosign) BIM-ready, integrate complet în fluxurile de lucru moderne – BIM.

“Proiectarea drumurilor conform cu tehnologia BIM folosind colecția de programe Civil Solution 2021 de la CGS Labs”

VETI AFLA:

🔵 Care sunt cele mai noi comenzi și instrumente utilizate de Plateia pentru a îmbunătăți și eficientiza întregul proces de proiectare. Plateia este o soluție software de proiectare și reconstrucție a drumurilor 3D, perfect integrată  BIM.

🔵 Cum se realizează analiza tabloului spațial al drumurilor și aplicația de simulare a traseelor de rulare pentru vehicule cu ajutorul Autopath, soluția software de analiză a traseului și de simulare a manevrelor de mișcare/întoarcere a vehiculelor.

🔵 Despre semnalizarea orizontală si verticală în cadrul proiectelor de drumuri cu Autosign, software dedicat planificării semnalizării rutiere 2D / 3D / BIM.

AGENDA:

  • Deschiderea webinarului CADexpert (Neculai Ghimbovschi – CEO, CADexpert NET)
  • Introducere CGS Labs (Matjaž Šajn, CEO, CGS Labs) – Plateia, o soluție BIM pentru proiectarea drumurilor noi si reabilitarea celor existente (Matic Kotnik, specialist tehnic si de vanzari, CGS Labs)
  • Analiza tabloului spațial al drumurilor și aplicatie de simulare a traseelor de rulare pentru autovehicule – Autopath (Valentina Brečko, specialist tehnic si vanzari, CGS Labs)
  • Semnalizarea orizontală și verticală în cadrul proiectelor de drumuri cu Autosign (Antonio Ibanez Cobo, specialist tehnic, CGS Labs)
  • CADexpert & CGS Labs – concluzii la închiderea webinarului

Vă invităm să vă înregistrați aici: https://attendee.gotowebinar.com/register/3235665216147811088

Vă așteptăm cu drag să participați alaturi de noi la acest webinar!

PLATEIA

AUTOPATH

AUTOSIGN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select your currency / Selecteaza moneda
EUR Euro