S-a lansat noua versiune ParkCAD 5.0 Lasă un comentariu

ParkCAD este un software CAD avansat care oferă utilizatorilor instrumentele potrivite pentru a proiecta planuri de parcare mai rapid si mai inteligent decat metodele traditionale CAD.

Cu instrumente puternice pentru creare, optimizare si editare, utilizatorii vor avea o crestere semnificativa a productivitatii. Economisiti timp si bani reducand timpul de redesenare a planurilor de parcari. Planificarea devine mai usoara prin afisarea in timp real a numarului de locuri de parcare si instrumente puternice de raportare pentru estimarea costurilor.

Managerii de proiect, inginerii si tehnicienii implicati in consultanta cu toate nivelurile de experienta de proiectare a parcarii pot beneficia de ParkCAD. Arhitecti, planificatori, dezvoltatori imobiliari, proprietari de zone de parcare si multI altii, vor găsi in ParkCAD un instrument de nepretuit.

Ramaneti in buget, castigati licitatii, realizati proiecte complete rapid si precis. Faceti prezentari atractive si interesante ale ideilor dumneavoastra si folositi instrumente puternice care vizează eficienta si usurinta utilizarii.

Cea mai noua versiune de ParkCAD este aici! Versiunea 5.0 reprezinta un important pas inainte in proiectarea si vizualizarea parcarilor.

Unele dintre cele mai importante facilitati noi sunt:

  • Marcaje de flux – Adaugati sageti pentru fluxul de trafic pentru a determina directia de miscare a vehiculului în trafic, unidirectional sau in ambele sensuri.
  • Vizualizati miscarea vehiculului – vizualizati si analizati vehiculele care intra, circula în jurul coridoarelor, acceseaza loturile si parasesc parcarea.
  • Noi standarde regionale – Au fost adaugate standarde noi pentru a se potrivi mai multor proiecte pe glob.
  • Prezentari atractive – O biblioteca de blocuri si hasuri adauga mai multa culoare pentru a vizualiza modul in care o parcare se va potrivi în planul extins al amplasamentului.

DESPRE SUSTENABILITATE LA DESENAREA LOTURILOR DE PARCARE

Specialistii in parcari sunt insarcinati sa creeze un design functional si durabil al parcarilor, in timp ce trebuie sa existe un echilibru intre folosirea optima a spatuiului si costuri. Unul dintre beneficiile utilizarii ParkCAD pentru optimizarea utilizarii terenurilor este reducerea zonelor de pavaj pentru a adauga spatiu zonelor verzi. Spatiile naturale, cum ar fi iarba si arbustii, aduc îmbunatatiri vizuale in timp ce absorb si apele pluviale.

IMBUNATATITI IMAGINEA GENERALA A PROIECTULUI

Alegeti dintre latimi realiste ale liniilor de demarcatie, marcaje rutiere, simboluri si o biblioteca extinsa de hasuri si blocuri CAD legate de zona de parcare.

AVANTAJELE UTILIZARII PARKCAD

Proiectati parcari in cateva minute, nu ore. ParkCAD ofera o solutie completa care permite utilizatorilor sa:

  • Proiecteze si sa amenajeze o parcare cu pregatire minima, conforma cu reglementarile in vigoare.
  • Realizeze planurile mai rapid si mai precis decat prin proiectarea CAD clasica.
  • Creeze rapid mai multe concepte de design si sa prezinte parcarile intr-un mod realist si interesant.
  • Calculeze cerintele pentru parcare in conformitate cu reglementarile guvernamentale.
  • Utilizeze normele regionale sau personalizate pentru realizarea parcarilor. Aceste norme pot fi create, salvate si aplicate altor proiecte.
  • Foloseasca actuala platforma CAD fara a fi nevoie sa converteasca tipuri de fisiere sau sa încarce fisiere pe un server extern.

Descoperiti toate caracteristicile interesante din noua versiune a software-ului de proiectare a site-ului de parcare. Descarcati demo-ul gratuit si incercati-l singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select your currency / Selecteaza moneda
EUR Euro