Plugin-uri pentru 3ds MAX 2019 Lasă un comentariu

Incepand cu luna iulie.2018 CADexpert NET SRL a devenit partener oficial pentru Romania al firmei iToo Software, producator de plug-in-uri pentru 3ds MAX si V-ray pentru proiectare peisagistica si parametrica direct in 3ds MAX.

Produsele iToo Software contin plug-in-uri perfect integrate cu 3ds MAX 2012-2019 precum si biblioteci de obiecte, materiale si presetari extrem de utile pentru randari profesionale.

Produsele iToo Software comercializate prin CADexpert:

Forest Pack este un plugin pentru 3ds Max extrem de popular si frecvent utilizat de studiourile de creatie din intreaga lume pentru a realiza scene virtuale cu un numar nelimitat de obiecte si poligoane. Cu ajutorul Forest Pack se pot crea peisaje vaste, in care arbori, plante, cladiri, multimi de oameni, forme de relief si chiar roci diverse contribuie la realizarea unui ambient complex, realist. Contine si o biblioteca vasta de arbori, plante, iarba, etc..

RailClone este cel mai capabil instrument de modelare parametrica destinat artistilor, conceput ca plugin la 3ds MAX. Abordarea de tip matrice pentru a crea obiecte este extrem de eficienta, rapida si usor de invatat. Modelarea parametrica oferita de RailClone este unica si se bazeaza pe obiecte procedurale. Editorul de obiecte opereaza la nivel de noduri pentru a combina, transforma sau deforma si distribui instante ale geometriei sau obiecte proxy. Diversificarea obiectelor este realizata si prin capabilitati de mapare UV, materiale specifice. De asemenea include o biblioteca vasta de obiecte utile in prezentari.

Preturile produselor sunt accesibile. Licentele se pot instala local sau in retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select your currency / Selecteaza moneda
EUR Euro