Garantia produselor comercializate de CADexpert NET

 

Pentru toate produsele hardware vandute si livrate de catre CADexpert NET SRL beneficiati de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Garantia uzuala pentru echipamentele hardware comercializate de CADexpert NET SRL este intre 1 an si 5 ani.

Majoritatea echipmentelor vandute de CADexpert NET SRL permit inregistrarea produsului pe website-ul producatorului astfel beneficiind de urmarirea mai facila a perioadei de garantie si uneori chiar de o extindere a perioadei de garantiei oferita direct de producator.

 

Pentru o parte dintre produsele vandute de CADexpert NET SRL veti primi un certificat de garantie ce se regaseste in cutia produsului hardware, pentru altele acest certificat se obtine dupa inregistrarea produsului pe website-ul producatorului. In baza acestuia beneficiati de garantia oferita de producator. De asemenea in aceste documente veti gasi modalitatea de inregistrare a produsului pe website-ul producatorului (acolo unde este cazul).

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator la nivel national.

Pe aceste certificate este stabilita perioada de garantie a fiecarui produs.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie va asiguram asistenta pentru contactarea producatorului in vederea remedierii defectiunii de catre acesta. CADexpert NET nu-si asuma repararea defectiunilor acestor produse.

 

Pentru produsele software comercializate de CADexpert NET SRL beneficiati de garantie conform EULA (End User License Agreement) puse la dispozitia dumneavoastra de producatorul produselor software/detinatorul drepturilor de autor.

Modalitatile prin care produsele sunt corectate si/sau tinute la zi depend de la producator la producator. Update-ul (aducerea la ultima versiune) produselor software se face contra cost, in modalitatea stabilita de producator. Niciodata nu se acorda update gratuit pe viata.

Termenii si conditiile de utilizare a produselor si serviciilor conexe pentru produsele software, emise de catre producator/titularul dreptului de autor asupra produsului/prestatorul serviciului, vor fi puse la dispozitie de catre CADexpert NET beneficiarului in modalitatea practicata de catre producator/titularul dreptului de autor asupra produsului/prestatorul serviciului (sub forma unei documentatii de vanzare, a unui pachet de instalare a produsului software ori a unor instructiuni de accesare, inregistrare si insusire electronica a produsului software sau a serviciului conex acestuia, dupa caz), odata cu livrarea produselor si fac parte integranta din vanzare, ca izvor de drepturi si obligatii distincte intre beneficiar si producator/titularul dreptului de autor asupra produsului/prestatorul serviciului.

CADexpert NET nu detine dreptul de copyright a produselor software tranzactionate. Beneficiarul intelege ca furnizorul este un revinzator de echipamente si software. Furnizorul transfera beneficiarului, in numele si pe seama producatorului/titularului dreptului de autor asupra produsului, dreptul de a utiliza aceste echipamente si/sau produse software in scopul de a permite exploatarea efectiva a acestora de catre Beneficiar si in nici un caz de a le copia, modifica, reproduce etc.

CADexpert NET acorda asistenta gratuita la instalare, configurare si acces la serviciile producatorului doar pe perioada de valabilitate a abonamentului de Mentenanta sau pe perioada cat licenta software respectiva este inchiriata. Se poate asigura asistenta gratuita si dupa aceasta perioada dar doar clientilor CADexpert NET (depinde de natura problemelor ridicate de beneficiar).

Nu asiguram asistenta gratuita pentru produse software nelicentiate sau licentiate dar achizitionate prin alti comercianti/reselleri, chiar daca producatorii respectivi fac parte din lista noastra parteneri autorizati.

 

Daca apar neconcordante sau probleme cu produsele sau in relatia cu producatorul va invitam sa ne contactati:

 

Select your currency / Selecteaza moneda
EUR Euro